O nama

Tvrtka Elektrooprema Badovinac d.o.o. osnovana je 1995. godine kao sljedbenik trgovačkog obrta Elektroopreme osnovanog 1990. godine. kojem osnovu asortimana čine rezervni dijelovi za bijelu tehniku, male kućanske aparate i materijal za elektroinstalacije. Osnovan djelatnost tvrtke je prodaja i distribucija bijele tehnike i akustike, malih kućanskih aparata, rashladnih i grijaćih tijela, rasvjete, posuđa i opreme za domaćinstvo kao i rezervnih dijelova i elektromaterijala.U širokom asortimanu naše tvrtke nudimo proizvode renomiranih svjetskih proizvođača kao što su:

Gorenje, Candy, Miele, Končar, Plamen, Blomberg, Alfa, Elektrolux, Zanussi, Bosch,LG, Ariston, Beko, Samsung, Philips,Braun, Grunding, Panasonic, Olympus, Vivax i dr.

Redovito proširujemo asortiman proizvoda kako bi osigurali kvalitetniju i bolju ponudu našim kupcima.Nudimo mogućnost besplatne dostave na području grada Siska te mogućnost dostave aparata na području Sisačko-moslavačke županije po dogovoru.Osnovni moto tvrtke je „zadovoljan kupac“ te se trudimo kroz stručnost i uslužnost naših djelatnika biti što bolji i bliži kupcima koji nam svakodnevno ukazuju povjerenje.

Elektrooprema Badovinac d.o.o.